New in: geshopt bij make-upmusthaves.nl ✿

New in: geshopt bij make-upmusthaves.nl ✿

Op de blog van Maris zag ik haar bestelling op de website make-upmusthaves.nl. Ik kende deze hele webshop niet en ik was erg benieuwd. Ik heb een kijkje genomen op de leuke webshop. Zeker een aanrader! En mijn winkelmandje is ook aardig gevuld. Ik ben echt het meest blij met de hartvormige blush, die stond al zo lang op mijn lijstje en hij is echt prachtig. <3  Kijken jullie mee naar mijn aankopen? 

Producten die ik heb besteld:

– Makeup Revolution hearts blusher – Candy queen of hearts, 6,99. Bestel je hier.

– Makeup Revolution liguid concealer – Fair, 1,99. Bestel je hier.

– W7 Make-up in the buf palette – 7,99 bestel je hier.

– Makeup Revolution redemption palette – iconic 2, 4,99. Bestel je hier.

– Makeup Revolution pro go set – 6,99. Bestel je hier.

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoopjes en ik ben ze al aan het reviewen. Naar welk product zijn jullie het meest benieuwd? 🙂

Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Mooie dingen heb je gekocht! Die blushing hearts ziet er goed uit, ben ik wel benieuwd naar!

  1. ja die zijn echt heel erg fijn! Een review daarvan staat online. 🙂

 2. Super lief dat je mij noemt! Leuk dat je ook een bestelling hebt gedaan bij de webshop. Ik vind het zo'n leuke webshop! Ik ben het meest benieuwd naar de hartjes. Die ga ik ook snel reviewen! Ik kan niet wachten om die te gebruiken. Het Flawless palette ben ik nu aan het reviewen hihi, zoo mooi palette!
  liefs

  1. ah geen probleem meis! Ja ik kende de hele webshop nog niet maar ik vond hem echt super leuk <3 De hartjes zijn echt super fijn!

   Liefs, Evelien

 3. Mooie aankopen heb je gedaan. Die blush is echt super fijn en ik ben zelf ook heel erg blij met de W7 in the bus palette!

  1. ja daar komt ook snel een review van online, bedankt voor je reactie Mylou! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu