Lush Fun – What a softy!

Lush Fun – What a softy!

Fun! De naam van dit vrolijke en fijne product voor onder de douche of in bad. Het is zeker een feestje om dit product te gebruiken. Het is een soort van klei en kan er allerlei vormpjes van maken, je haalt er een klein stukje vanaf en maakt er een hartje van en gebruikt dat als reinigingsproduct. Dit gaat lekker schuimen en er komt een heerlijke zoete geur vanaf.  Dit product kan je gebruiken om je lichaam mee schoon te maken maar ook om je haar te wassen. Multi functioneel dus! Lezen jullie mee naar de review? 

Ingrediënten: 
Dit product is handgemaakt en is gemaakt met verse ingrediënten zoals:
Talkpoeder, maiszetmeel,  glycerine, natriumlaurylethersulfaat. vanille absouele, parfum, gardenia extraat.

Dit is dus een soort van klei voor onder de douche, het is leuk om er een stukje van af te halen en daar mee te spelen, leuke vormpjes mee te maken en hierna je lichaam of haar lekker mee in te soppen. Ik heb gekozen voor de gele variant maar ze hebben ook nog andere kleuren en geuren: rood, roze, blauw, groen en geel dan. 🙂

Ik heb met gebruik een klein stukje eraf gehaald en dat was al genoeg voor mijn hele lichaam. Als ik het op mijn lichaam smeer met het water erbij gaat het schuimen, het ruikt echt heerlijk onder de douche en maakt het echt een feestje. Het andere stuk doe ik dan weer in de verpakking en maak ik dicht en kan ik het goed bewaren.

Let wel op! Als je vormpjes wilt kneden let er op dat je handen droog zijn, anders gaat het gauw smelten en kan je het niet meer gebruiken.

Na afloop ruik je de geur zo goed op je lichaam! Het is echt heerlijk, ik vind het heel fijn dat de geur zo sterk aanwezig is, echt heerlijk. <3

Wat ik trouwens zo leuk vind is dat op de verpakking een sticker zicht met door wie het gemaakt is met een ‘fotootje’ erbij. Zo leuk!

Ik kocht dit product bij lush voor 7,95. 


Kenden jullie dit product? En wat vinden jullie ervan? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een lekker spul! Love Lush 🙂 Niet duur trouwens, voor Lush.

  2. Hihi, dit spul lijkt me ZO grappig. Heb er al vaker mee in mijn handen gestaan in de Lush, maar ik leg het eigenlijk altijd weer terug. Denk omdat ik dan weet dat ik het één of twee keer leuk vind, maar daarna toch liever 'vloeibare' shower gel heb. Liefs!

  3. Jaah! ik heb thuis hier ook de FUN van Lush liggen en ben er ook fan van.

Geef een antwoord

Sluit Menu