Beauty wish list ✿ #1

Beauty wish list ✿ #1

Ik hou van make-up en ik kan het echt blijven kopen. Als ik nou een geldboom in mijn tuin had…. Ik heb een aantal producten op mijn wishlist gezet. Ik wil heel graag een keer een rode mac lipstick aanschaffen en het urban decay pallet. Ik vind die zo ontzettend prachtig! Daar heb ik het voor over. <3 Wat staat op jullie wishlist?

mac, marc jacobs, lush, urban decay, naked 3, red, lipstick

MAC match master foundation

Ik vind een goede en perfecte foundation altijd erg belangrijk, ik vind het de basis van je look en ben op zoek naar een goed dekkende foundation. Ik hoorde goede verhalen hier over dus deze staat zeker op mijn wishlist! 31 euro

Daisy dream Marc Jacobs 
Ik vind dit echt een heerlijke geur, ik denk dat ik niet meer hoef te zeggen. Deze staat ook zeker voor zometeen op mijn birthday wish list.  53,99

MAC red

Ik hou van lipsticks en vooral van de kleur rood! Mijn favoriete lipkleur en zou graag een keer eentje van mac willen aanschaffen, ik hoorde ook weer hele goede reviews dus ben erg nieuwsgierig.  18,99
Lush blousey shampoo
Ik wil zo graag een keer deze shampoo uitproberen, ik sta er elke keer mee in mijn handen en neem ik hem toch niet. De eerst volgende keer dat ik bij lush kom neem ik hem zeker mee.  34,95

Urban decay naked 3 pallet 

Ik vind deze kleuren echt prachtig en kan je zo’n geweldige ooglook mee maken. Ook de pigmentatie is geweldig. 
Wat staat er op jullie wishlist? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik heb ook nog nooit een lipstick gehad van MAC, dus ik ben ook reuze benieuwd naar dat merk. Daarnaast staat Daisy dream ook héél hoog op mijn wishlist <3

    1. ja ik ben daar ook zo benieuwd naar! Je hoort zoveel goede verhalen. 🙂

  2. Deze wishlist komt aardig overeen met de mijne! Je hebt een goede smaak. Ik zou ook graag het Urban Decay palette willen hebben! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu