10 keer leuke films om te kijken!

10 keer leuke films om te kijken!

Ik ben echt een filmjunkie, ik kijk dan ook altijd vaak een film in het weekend of doordeweeks. En een thuisdate met mijn boyfriend ziet eruit als een bank, thee of koffie, hapjes, en een kleedje met laptopje op schoot met popcorntime open. We hebben al zoveel leuke films gezien. Als je nu net niet weet wat je moet kijken komt dit artikeltje goed van pas! Want ik geef jullie 10 tips. 🙂

– The longest ride 
– Alle harry potter delen
– Sex and the city 1 & 2
– Unbroken ( zakdoekjes nodig, heftige film vond ik dit! ) 
– Love Rosie
– Insidious ( spannende enge film )
– The maze runner
– If I stay
– Divergent
– 22 Jumpstreet ( Channing Tatum & lachen, do I need to say more? 😉 )


Ik hoop dat ik jullie een leuk lijstje heb gegeven met films om de komende tijd te kijken!

Zijn jullie ook zo gek op films? En wat is jullie favoriete film? 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Leuke films! The longest ride en If I stay heb ik zelf ook al gezien en ze zijn inderdaad prachtig! Enkel van Harry Potter ben ik totaal geen fan.

  2. Ik heb hiervan alleen The Maze Runner gezien.. oeps. Maar die was wel heel gaaf! Bedankt voor de tips! ♥

Geef een antwoord

Sluit Menu