Outfits die ik afgelopen tijd heb gedragen! ✿ #1

Outfits die ik afgelopen tijd heb gedragen! ✿ #1

Ik maak af en toe als ik een leuke outfit aan heb een fotootje en drop ik die op instagram of social media met de hashtag #OOTD. Dit doe ik niet elke dag want soms vergeet ik het ook wel eens, en is niet alleen maar leuk om dat soort foto’s te maken, de afgelopen maand heb ik wel een handjevol foto’s geplaatst van mijn outfits die ik droeg en vind het leuk om ze hier te laten zien, vinden jullie dit leuk om vaker terug te laten komen? 🙂

primark, vintage, outfit, mode, blog, apieceoffashionandbeauty

vila, mode, fashion,outfit
Bijschrift toevoegen

outfit, mode, fashion, blog, jurkje, rokje, rood
Sorry trouwens dat er zaterdag en zondag geen artikel online is gekomen. Ik was dit weekend bij mijn vriend. Ik zal het voortaan wel eventjes laten weten als dat zo is, dan weten jullie dat! Oh en trouwens nog 1 volger en dan haal ik de 300 volgers! Wie oh wie wordt het? :-)))
Wat vinden jullie van de outfits? Welke is jouw favoriet? 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ik vind je grijze èn je gestreepte jurkje heel erg leuk! Streepjes zijn àltijd goed! 🙂

    1. ja mooi is die he! Heb eindelijk het perfecte rode jurkje gevonden. <3

  2. Leuk om te zien in zo'n overzichtje. Ik vind je streepjes jurkje heel tof!

Geef een antwoord

Sluit Menu