Favorieten van Juni!

Favorieten van Juni!

De maand Juni is alweer voorbij gevlogen en de maand Juli staat op de stoep! Wat gaat het jaar nu alweer snel he? Ik heb hele leuke maand gehad en ik ga nu weer een geweldige maand tegemoet. Ik heb sinds gisteren heerlijk zomervakantie, vandaag ga ik dagje naar het strand, en morgen komt de tour de france door mijn woonwijk heen, dus ga ik ook eventjes kijken. En over 3 weekjes ga ik heerlijk 2 weekjes op vakantie naar zeeland, lekker kamperen. In dit artikel zet ik de favorieten van Juni op een rijtje!– Douchegel perzik the body shop 
Perfect voor de zomer en vindt het echt een heerlijke geur!

– Bodybutter passievrucht the body shop
Perfect voor mijn huid na een dagje strand, ik was gister geweest en werd mijn huid een beetje schraal. Na het smeren van deze bodybutter erop is het weer helemaal zacht.

– Houten huisje
Dit is zeker een favoriet voor in mijn kamer! Ik heb dit huisje gekocht bij de intratuin en vind het mijn interieur echt afmaken.

– Boek Eleanor & Park
Ik heb hier ook een artikel over geschreven maar ik vond het een geweldig boek, perfect voor de zomer. <3

– Gouden ketting van de Primark
Deze ketting is zo ontzettend makkelijk te combineren! Hij staat bij veel leuke jurkjes en bloesjes.

– NYC mascara big bold curl mascara
Mijn all time favorite mascara! Hij werkt zo goed en krijg er mooie wimpers van. Dit is echt mijn favoriete mascara tot nu toe.

– TV programma: vakantieliefdes
Ik had een keer een middagje niks te doen en ging ik het programma vakantie liefdes terug kijken, super leuk programma! Ik kreeg er helemaal tranen van in mijn ogen.

– Water met aardbeien, citroen, munt, of komkommer
Dit is ook perfect voor de zomer, water met aardbeien, citroen, munt of komkommer. Geeft een heerlijke frisse smaak aan je water, en is niet erg om extra veel water te drinken.

Wat is jouw favoriet van deze maand? 🙂

Liefs! Evelien

Deze post heeft 4 reacties

Geef een antwoord

Sluit Menu