dingen wat ik leuk vind aan bloggen + aju paraplu! ✿

dingen wat ik leuk vind aan bloggen + aju paraplu! ✿

Bloggen is een grote hobby van mij en zal altijd zo blijven! Ik kan hier mijn passie kwijt over schrijven, mode en make-up en kan er ook nog eens leuke foto’s voor maken. Ik vind het altijd een feestje, tuurlijk soms komen er ook minder leuke dingen wel eens bij kijken, maar dan overtreffen altijd de leuke dingen! Lezen jullie mee? 🙂

bloggen, voordelen. leuke dingen, positiviteit

De interactie met je lezers
Ik vind het altijd leuk om te reageren op de reacties die ik krijg op mijn blogjes, reageren op instagram en twitter.
– Schrijven
Ik hou echt van schrijven en mijn blog is zeker een uitlaatklep, het leukste is dat mensen mijn verhalen, berichtjes en shoplogjes willen zien en hopelijk leuk vinden om te lezen! En zoveel trouwe volgers, lief!
– Nieuwe dingen
Er zijn zoveel nieuwe dingen gebeurd door mijn blog, mensen die je herkennen op het station, samenwerken met bedrijven, en zelfs er centjes aan verdienen. Wie had dat in hemels naam kunnen verwachten toen ik net een keer in de maand een artikeltje online zette twee jaar geleden. 🙂
– Complimenten krijgen
Mensen die opeens op school zeggen dat ik een leuke blog heb, of bijvoorbeeld ook de vrienden van mijn vriend die af en toe zo eens mijn blog lezen. Vind dat zo leuk om te horen & lief natuurlijk! Heel schattig. 
– Foto’s maken
Ik hou van foto’s maken en vind het zo leuk om dit te combineren met schrijven. Ik hou ervan om alles hier op te posten zodat jullie alles kunnen lezen. 
– Inspiratie en creativiteit uiten
En als laatste wat ik ook heel leuk vind is inspiratie hebben en dat kunnen uiten op je blog. Natuurlijk komt de creativiteit er ook bij kijken!
– Blogjes lezen van anderen 
Ik hou van blogjes lezen, ik heb zo mijn favoriete blogs die ik elke dag bezoek en lees. Ik vind dat altijd zo’n feestje als er dan weer een artikel online staat! 
Update
Eventjes een kleine update van mij! Sommige van jullie zullen het heus wel al op social media hebben gelezen. Ik ben er twee weekjes tussenuit! Ik neem geen blogbreak, nee dat totaal niet. Misschien kunnen jullie het al raden. Ik ga twee weekjes op vakantie, voor het eerst alleen samen met mijn lieve vriend. Heel erg spannend en natuurlijk ontzettend leuk! Wij gaan twee weekjes kamperen in Zeeland. Dus twee weekjes zal het stil zijn op mijn blog. Na de vakantie komen er zeker weer artikels online. Als jullie een beetje up to date willen blijven kunnen jullie mij volgen op instagram & twitter . Zou ik echt onwijs leuk vinden! Dus ik ga twee weekjes genieten, duimen jullie mee voor goed weer? En tot blogse! Geniet van jullie vakantie. <3
Wat vinden jullie zo leuk aan bloggen? En vinden jullie dingen ook misschien minder leuk?  🙂 En natuurlijk, ladies een hele fijne vakantie! En tot over twee weekjes, tot blogse!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 19 reacties

 1. Ik ben het helemaal met je eens, hierdoor vind ik bloggen ook leuk.
  Heel veel plezier samen met je vriend en zoals ik al zei dat gaat helemaal goed komen!

  1. Ja is zo leuk! Ah dankjewel, ja heb er echt onwijs zin in!!
   Liefs!

 2. Ah fijn lijstje! Het leukste aan het bloggen vind ik dat het echt je eigen ding is. Dat je alles zelf mag bepalen. En de comments zijn inderdaad ook heel leuk haha 🙂

  1. dat is ook zeker! Het is zo fijn dat het je eigen stukje is <3

 3. Wat een fijn lijstje! Ik houd ook heel erg van bloggen… ! Héél veel plezier op je vakantie lieve Evelien!
  Liefs Iep

 4. Ik snap helemaal wat je bedoelt met alle puntjes in je lijstje. Alhoewel ik dan geen geld aan mijn blogje verdien, maar dat maak helemaal niks uit. Geniet er lekker van daar in Zeeland! Liefs, Stella.

 5. Leuk lijstje! Ik vind bloggen ook echt geweldig. Al het creatieve gedoe vind ik het leukste aan bloggen! Hopelijk heb je een fijne vakantie. Liefs, X

 6. Wat een leuk en positief artikel, heel herkenbaar! Veel plezier met kamperen 😀

 7. Wat een fijn en vrolijk artikel <3 Ik kan niets anders doen dan me hier helemaal bij aansluiten.

 8. Ik sluit me hier volledig bij aan! Geniet van je jullie vakantie en vooral van elkaar! Liefs

 9. Hier ook iemand met liefde voor bloggen! Ik vind de interactie met lezers ook súper leuk. Hele fijne vakantie en geniet er lekker van!

 10. Je hebt zeker een aantal leuke dingen aan bloggen opgesomd! Ik vind vooral het schrijven leuk aan bloggen. Oh, en heel erg veel plezier op vakantie! Geniet ervan. (:

 11. Ik kan me hier helemaal in vinden! Ik hou van bloggen en ik vind het ontzettend leuk om in mijn vrije tijd aan mijn blog te werken. Het leukste vind ik de reacties op mijn artikelen, ik zou echt niet zonder mijn trouwe volgers kunnen. Zij maken het altijd nét iets leuker om te bloggen <3 En heel veel plezier op vakantie trouwens!

Geef een antwoord

Sluit Menu