Blijheidmomentjes, Jurkjes dragen, spontaan avondje met boyfriend, scheveningen. ✿ #11

Blijheidmomentjes, Jurkjes dragen, spontaan avondje met boyfriend, scheveningen. ✿ #11

Blijheidmomentjes nummertje 11! Het is zaterdag ochtend, en ik ben zo lui op dit moment haha. Ik kwam om half 10 me bedje uit, ging ontbijten, beetje tv kijken en blogjes tikken. Oh en aardbeitjes eten, en over ongeveer anderhalfuur komt mijn vriend alweer en ik moet nog douchen, koffer inpakken, noah uitlaten, vaatwasser uitruimen en matches uitzoeken. Pfoe, uitstelgedrag. Dus ik wou nog eventjes een artikeltje voor vandaag tikken en dat is: blijheidmomentjes! Kijken jullie mee? 🙂

– Mijn nieuwe telefoon: iPhone5S die binnen komt en gelijk een leuk hoesje met flamingo’s!
– Aardige treinconducteur die een praatje maakt. 
– Boek lezen wanneer je wakker word. 
– Aardbeitjes eten en de film sex tape kijken. 
– Mijn lieve vriend die zomaar donderdag avond langskomt, en als verrassing ook nog eens in zijn pak, lieeeef! <3
– Verliefd zijn, echt over de top gewoon. :-))))))
– Jurkjes dragen, omdat het kan met dit heerlijke weer!
– Dagje scheveningen met lief vriendinnetje, en in de golven springen natuurlijk haha. Zoveel gelachen! We waren de zee niet uit te slaan. 
– Wijn drinken op het strand. 
– Knuffelen met lief, dan ben ik altijd zo gelukkig. 
– Verrassing plannen voor mijn vriend die bijna jarig is, zullen jullie wel binnenkort lezen wat dat was!
– Liedjes op mobiel zetten en luisteren in de trein. 
– Teennagels rood lakken. 
– Dagje efteling met Mike, Hugo en Sebastiaan. 🙂
– Nekkusjes. 
Waar werden jullie blij van? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Ahhh leuk lijstje! Verliefd zijn is zeker leuk! Ben nu al 4 jaar samen met mijn vriend, dus echt verliefd-verliefd is het niet meer, maar zelf vind ik dit gevoel nog fijner denk ik. Compleet vertrouwd met elkaar 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu