Recept: Pastasalade met zongedroogde tomaatjes, gerookte kip & pijnboompitjes!

Recept: Pastasalade met zongedroogde tomaatjes, gerookte kip & pijnboompitjes!

Tada! Voor het eerst op mijn blog een recept. Ik heb gister avond gezellig bij mijn zus en haar vriend wezen eten in hun nieuwe huisje. We aten pastasalade met zongedroogde tomaatjes, pesto, gerookte kip, rucola, en pijnboompitjes. En het was zo ontzettend lekker! Dus hierbij mijn ‘mini’ receptje. Het is zo ontzettend snel en makkelijk om te maken!

Wat heb je nodig? 
250 gram pasta – 1 zakje rucola – 1 gerookte kipfilet – 50 gram pijnboompitten – 3 eetlepels pesto – half potje zongedroogde tomaatjes. 
En zo easy, snel en gemakkelijk is het! Voilà en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel. 
Kenden jullie dit recept? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Heerlijk, ik ken het recept, maar je kan het oneindig aanpassen, dat is ook heel fijn!

  2. Het ziet er zo lekker uit! Ik vind pasta altijd zo lekker en makkelijk.

Geef een antwoord

Sluit Menu