Binnen 5 jaar wil ik….  + bijkletsen.

Binnen 5 jaar wil ik…. + bijkletsen.

Ola! Ja ik leef nog, er zijn weer wat kuurtjes met mijn laptop. Ik ga hem morgen opsturen zodat die gemaakt kan worden. Dat duurt niet heel lang en dan kan ik weer bloggen. Ik tik nu eventjes een artikeltje op mijn moeder haar computertje. Jeetje ik bof trouwens zo, ik van woensdagavond tot dinsdag avond helemaal weekend! Dinsdag heb ik 2 gesprekken voor volgende stages dus super spannend. Ik klets weer helemaal om dit artikel heen maar het artikel van vandaag gaat over binnen 5 jaar wil ik…. Tja, wat wil ik nou na 5 jaar?

– Hopelijk op mezelf wonen, het lijkt mij zo fijn om in een klein huisje te wonen, alleen of met je lover. Wie weet wel in Utrecht, Gouda, Breda, Leiden, Amsterdam, Delft, je weet het niet! En een eigen katje nemen,

– Mijn blog laten groeien, het lijkt mij heel tof om mijn blog te laten groeien.

– Nog steeds samen zijn met Mike. <3

– Slagen voor mijn opleiding, en daarna sociaal pedagogisch werker volgen aan de hogeschool Amsterdam. Hbo studeren.

– Alle Harry Potter boeken hebben gelezen.

– Op vakantie gaan naar Griekenland.

Wat willen jullie graag binnen 5 jaar? 


Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Leuke doelen, gaat helemaal goed komen <3 Ik moet ook nog de Harry Potter serie uitlezen, alleen het laatste boek nog. Maar die lees ik waarschijnlijk in de vakantie als ik er echt tijd voor heb.

    Liefs,

Geef een antwoord

Sluit Menu