World map – Inspiration.

World map – Inspiration.

Mij lijkt een wereld kaart, of een Europa kaart in je kamer zo tof. Dat je er punaises in kan zetten op de plekken waar je bent geweest of heen wilt. Zo mooi lijkt mij dat! Ik heb een beetje tumblr & pinterest afgezocht en mooie foto’s gezocht ter inspiratie. Misschien hangt er binnenkort ook zo’n mooie kaart op mijn kamer. 🙂

Hebben jullie ook een world map op jullie kamer? 
Liefs!
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Dat is zo leuk! Heb nu geen ruimte op mijn kamer voor zo'n mooie wereldkaart, maar het lijkt me wel heel gaaf om later zo'n grote aan de muur te hebben, in mijn eigen huisje! Mooie inspiratie 🙂

  2. Mijn zusje heeft er één op haar kamer. Is best leuk om te zien ook al is ze nog niet naar veel landen geweest.

  3. Lijkt me ook heel gaaf! Maar ik ben hooguit 1x in de week op mn kamer haha! Ben nu veel bij mijn vriend, dus ik ga er ook geen tijd en moeite mee in steken. Pas als we gaan samenwonen!

Geef een antwoord

Sluit Menu