Review: Rimmel London provocalips.

Review: Rimmel London provocalips.

Ik ben natuurlijk geen beauty expert, en dan ook echt de nadruk op niet. Toch hou ik altijd wel van lipsticks, oogschaduw en leuke beauty spulletjes kopen. Ik ben al een tijdje opzoek naar een rode lipstick die niet af geeft, je gewoon je vriend een kus kan geven, en niet uitgebreid op mijn tanden rode vegen afgeeft. Deze provocalips van Rimmel London beweerd dat die langer dat die 16 uur op je lippen blijft zitten en kiss proof is. Ik ben benieuwd! Lezen jullie mee? 

Aanbrengen: 
Het aanbrengen gaat heel fijn, het is een goed kwastje. Aan de ene kant van de lipstick zit de basis. Je maakt eerst je lippen rood, je merkt gelijk dat het een beetje opdroogt. Daarna kan je met de doorzichtige kwastje erover heen en dat zorgt ervoor dat het een bescherm laagje krijgt!
Hoe is de werking? 
Drinken + avondje stappen: geeft helemaal niks af, niks op het glas en niks gaat ervan eraf. Je kan lekker door feesten en drinken en hoeft je niet druk te maken of je lippen er nog goed uitzien!
Zoenen: Je kan gerust je lover een kus een zoen geven of een zoensessie. Ook hierbij blijft het gewoon goed op je lippen zit en geeft het niet af. 
En ik deed hem om s’ochtend 8 uur op, en s’avond om 8 uur moest ik bijstiften. Het blijft dus super goed zitten!
Ik kocht deze lipstick voor 7,99 (actie) normaal 12.99 bij de kruitvat. 

Wat vinden jullie van deze lipstick? 
Liefs!
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Super mooie kleur <3 En wat goed dat 'ie daadwerkelijk zo lang blijft zitten! Ik krijg er binnenkort ook twee, en ben nu al benieuwd hoe ze mij gaan bevallen!

  2. ziet er heel goed uit, en wat fijn dat hij zo goed blijft zitten!

Geef een antwoord

Sluit Menu