Home is the nicest word there is.

Home is the nicest word there is.

Home is the nicest word there is. Ik vind home zo’n mooi woord, het is een plek waar je je thuis voelt, maar je leeft. Zo’n mooie plek om te zijn! Ik besteed dan ook altijd graag aandacht aan mijn kamer, ik vind het belangrijk om het mijn eigen plekje van te maken en het dan ook echt goed bij mij past. Het is nog niet helemaal naar mijn zin, ik wil nog een nieuwe kast, lp speler en een wereld kaart. Ik vind het altijd leuk om er veranderingen in te brengen. 🙂

Wat vinden jullie van mijn kamertje?

Liefs!

Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Wat een super lief en gezellig kamertje! Volgens mij wil je echt nooit je bed uitkomen 's ochtends met al die kussens.

  1. Haha dat is zeker waar! Het ligt altijd echt als een paradijs, en is zooo moeilijk om eruit te komen haha! 🙂

   Liefs!

 2. Wat heb je een leuke kamer! Het ziet er ook gezellig uit! Naar mijn mening is het ook belangrijk om van je kamer je eigen plekje te maken, want het is wel een kamer waar je veel tijd doorbrengt. 🙂

  1. ah dankjewel! Ja is zeker belangrijk, je moet je er thuis voelen want je brengt er inderdaad veel tijd door. 🙂

 3. Je hebt echt een leuke kamer, heel gaaf die fotomuur en al je kussens op je bed zien er heerlijk cosy uit! En je moet zeker een platenspeler aanschaffen, ik heb er gisteren eentje besteld bij de Urban Outfitters! Kan echt niet wachten tot het binnen is. Ik wilde nog even zeggen dat je altijd superlieve comments achterlaat op mijn blog, maakt me blij! <3
  liefs

  1. ja leuk he! Ik spaar fotolijstjes en de muur word steeds voller. Ja een platenspeler lijkt mij zo tof! En dan platen kopen, lijkt me geweldig. <3 Ah super lief, vind je blog altijd erg leuk!

   Liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu