afvallen, sporten + fit inspiratie!

afvallen, sporten + fit inspiratie!

Ik ben er helemaal klaar voor, ik wil graag gaan afvallen en sporten. Ik heb alle motivatie, en heb er helemaal zin in. Ik ga morgen beginnen met de afval methode weights watches, ook heel het gezin doet mee dus dat werkt extra motiverend. Ik ga morgen avond hardlopen, en heb al een nike running app gedownload. En ik doe mee met de plank challenge! De hele maand lang. Ik ga dit zeker volhouden en ik update jullie hierover hoe ik het vind gaan. Als je nieuwsgierig bent kun je kijken op mijn instagram : klik dan hier!

 Voor de meiden die nieuwsgierig zijn welke plan challenge ik ga volgen, is deze! Doen jullie ook mee?

Sporten jullie ook? Zijn jullie ook met gezond eten bezig? 
Liefs, Evelien

Deze post heeft een reactie

Geef een antwoord

Sluit Menu