Short hair, don’t care! Inspiratie.

Short hair, don’t care! Inspiratie.

Ik ben er weer! Wow wat heb ik een drukke week achter de rug, vorige week had ik drie presentaties, veel werkstukken afgemaakt enzovoort. Jullie kennen het denk ik wel de drukte van school? Ik bekeek weer eens mijn favoriete site: pinterest! Ik vind kort haar zo gaaf, ik heb vroeger een hele tijd kort haar gehad. Maar ik probeer het nu weer een beetje aan te laten groeien. Ik denk dat meerdere meiden kort haar heel gaaf vinden, maar niet durven. Misschien door dit inspiratie artikeltje dat jullie het dan wel durven! Ik vind het in ieder geval heel tof. 🙂

Ook heb ik een nieuwe naam voor mijn blog. Hij is kort maar krachtig, ik vond de andere te lang. Je kan nu mijn blog vinden op de naam: www.itsevelien.blogspot.nl . Wat vinden jullie van de nieuwe naam?

Wat vinden jullie van ‘korter’ haar? Ik krijg nu toch best wel weer de kriebels om het af te knippen. (:
Liefs, Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu