Personal update: ben weer terug, opzoek naar stage, & blij zijn!

Personal update: ben weer terug, opzoek naar stage, & blij zijn!

Pfoe! Ik heb al een tijdje weinig tijd voor mijn blog. Druk met school, en stage.  En ik word er zo @#%^%$# ziek van. Lange dagen tot 5 uur, laat thuis enzovoort. Je kent het wel, van die nutteloze smoesjes. Ik mis het bloggen onwijs erg, en vind het erg vervelend dat het zo onregelmatig gebeurd. Daarom heb ik nu een nieuw plan, ik ga mezelf er gewoon toe zetten en heb de laatste tijd ideetjes op gedaan. Nu ik dit schrijf heb ik heerlijk al aan mijn stageopdrachten een avondje gezeten. Prima dagje stage achter de rug en maak ik nu eventjes tijd voor mijn blog. Ik heb het gemist! Ook ga ik nu al opzoek naar een nieuwe stage voor in het nieuwe schooljaar, ik wil graag nog een jaar stage lopen in de psychiatrie. Ik loop nu al een jaar bij de geestelijke gezondheidszorg stage ( de ggz ) en heb het onwijs naar mijn zin. Ik ben dus opzoek naar een stage in de buurt van Gouda, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en Amsterdam. Ik hoop dat ik binnenkort een leuke stage vind! Oh en dit is het laatste, ik ben soms zo blij. Ik had het er op me stage over, soms moet ik wel eens wat vaker stil staan bij de kleine dingetjes wat je zo blij maakt. Mijn doel voor 2015. 🙂

Liefs, Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. School en stage gaat ook gewoon voor je hoeft je daar niet schuldig over te voelen, maar ik snap wel dat je het bloggen mist . Ik hoop dat je een leuke nieuwe stage vind.

    1. ah dankjewel voor je begrip, super lief. Ik hoop het ook! Zou super fijn zijn. 😀

  2. Een heel mooi doel! Dat is ook mijn doel voor dit jaar, stilstaan bij de kleine dingetjes die me gelukkig maken. Ik hoop dat je gauw een nieuwe stage vind (ik weet hoe lastig het is poeh).

    1. ja he, soms denk je er gewoon niet over na. Ik hoop het ook! Begin daarom maar extra vroeg. 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu