Interieur inspiratie. #1

Interieur inspiratie. #1

Ik ben zo verslaafd geworden aan pinterest, het is echt de perfecte grote inspiratie bron voor als je inspiratie nodig hebt, een blogdipje hebt of als je ideetjes nodig hebt voor een DIY. Ik vind het zo fijn om al te dromen over hoe je huisje er later uitziet. Vind het zo leuk om daarover te brainstormen, en natuurlijk om woonwinkels te bezoeken. Als die woonkamertjes zijn altijd zo mooi! Vinden jullie dat ook altijd zo leuk? 🙂

Denken jullie ook al na over hoe jullie het dan zullen inrichten? 
Liefs, Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Mooi!! Ik hou van zulke grote ramen 🙂 Sinds september woon ik samen met mijn vriendin, dus we zijn zeker bezig met inrichten! Ik vind het nog best lastig soms, haha, maar gelukkig is er Pinterest! 🙂

    ♥♥♥ Saskia

Geef een antwoord

Sluit Menu