Boeken wishlist ✿

Boeken wishlist ✿

Ik ben vrijdag middag met een vriendinnetje naar Leiden geweest, daar hebben we gezellig de stad bekeken en winkeltjes gezien. Ook waren er leuke alternatieve winkeltjes, oude muziek winkel, vintage winkeltje en vele boeken winkeltjes. Ik vind het zo leuk om in een boekenwinkel te kijken en dan boekjes te bekijken en te kopen. Ik lees op dit moment looking for alaska, ik ben er heel benieuwd naar. Ik kwam op het idee om een boeken wishlist te maken, want ik heb nog zoveel boeken die ik wil lezen!

Welk boek staat op jullie wishlist? 
Liefs,  Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een leuke boeken heb je op je wishlist =)
    Ik hou echt van lezen !
    Liefs Jorinda

  2. Mooie wishlist! Ik heb er momenteel geen een, omdat ik de laatste tijd niet zoveel meer lees.

  3. Die staan toch ook wel allemaal op mijn lijstje! Eerst moet ik enkele vrij saaie boeken gaan lezen voor school, pfff…

Geef een antwoord

Sluit Menu