Personal update: Sinterklaas, mockingjay, & kerstmarkt lille!

Personal update: Sinterklaas, mockingjay, & kerstmarkt lille!

Ik leef nog! Ik ben een weekje van weg geweest en ik ben weer terug. Ik had het zo ontzettend druk met surprises maken, kerst en sinterklaas kadootjes gekocht en sinterklaas gevierd. Het was zo’n leuke week! Ik heb stress gehad met mijn surprise maken, ik wou een groot spaarvarken maken maar het was zo lastig met al dat maken en papier plakken en doen.  Gelukkig is het gelukt en vond Wesley de surprise erg leuk! Ik ben ook vorige week met mike naar Mockingjay geweest, ik vond het een erg toffe film alleen moest ik erg goed mijn hoofd erbij houden en ik was best wel moe hihi. Ook wou ik nog even melden dat ik zaterdag naar de kerstmarkt ga in Lille! Weten jullie misschien nog leuke puntjes in de stad Lille?

Hoe was jullie week? Geniet van jullie maandag!

Liefs, Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat leuk dat je naar de kerstmarkt in Lille gaat! Lijkt me super <3

  2. Wat super leuk dat je naar de kerstmarkt gaat =) !!
    Liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu