5 tips om van een blogdipje af te komen. ♡

5 tips om van een blogdipje af te komen. ♡

Elke blogger heeft wel eens een blogdipje, dat je met je laptop in bed zit en een grote kop thee en dat je letterlijk geen een woord op papier krijg. Dat je allemaal blogs leest die allemaal leuke artikeltjes online zetten en jij daar zit, inspiratieloos, en geen idee hebt wat je wilt schrijven. Ik had hier ook pas geleden last van en geef jullie hiervoor 5 tips!

– Praat hierover! Het is helemaal niet raar om in een blogdipje te zitten en vertel het aan mensen, vriendinnen, je ouders, zus, of je vriendje. Hun kunnen jou hierbij helpen en kunnen ideetjes opbrengen.

– Maak een collage van allemaal oude tijdschriften, foto’s plakken werkt bij mij altijd erg goed en kan zo leuke ideetjes opbrengen.

– Neem standaard een notitie boekje mee in je tas, als je dan ideetjes krijg dan kan je die opschrijven. Ook geld dat voor je fotocamera, probeer hem zo veel mogelijk mee te nemen. Onderweg kom ik altijd de leukste dingen tegen en denk ik, kak had ik maar mijn fotocamera bij mij.

– Bekijk andere blogs, lees tijdschriften, en bekijk websites. Je moet het niet kopiëren. Maar je kan altijd ideetjes krijgen van andere bloggers. Hoe pakken hun het aan? Waar schrijven hun allemaal over?

– Bekijk de site pinterest en weheartit, perfecte inspiratie bron.

Hebben jullie wel eens last van een blogdipje? Wat doen jullie dan?

Liefs,

Evelien

Deze post heeft 17 reacties

 1. Wat een handige tips! Tot nu toe heb ik gelukkig nog niet echt een dipje gehad, maar mocht het er eens van komen dan weet ik wat te doen 😉

  1. ah wat fijn dat je dat nog nooit heb gehad, precies hopelijk heb je dan wat aan deze tips. 🙂 !

 2. Hele handige tips geef je. Het is alweer een hele lange tijd geleden sinds ik een blogdipje heb gehad. Maar soms is het ook fijn om even alles aan de kant te leggen. De inspiratie komt vanzelf wel. liefs x

  1. precies! Soms is het eventjes fijn om alles naast je neer te leggen, dan komt het vanzelf. 🙂

 3. Heel handig! Ik heb dagen waarop ik niet op kan houden met schrijven en dit doe ik dan ook niet zodat ik lekker veel klaar heb liggen voor de minder inspirerende dagen.

  1. ja heel herkenbaar! Dat is zeker een goed idee, dan heb je toch altijd wat achter de hand. 🙂

   Liefs, Evelien

 4. Tegenwoordig heb ik er wat minder last van, maar dat komt inderdaad doordat ik al mijn ideeën opschrijf zodra ik wel een overload aan inspiratie heb. Zo kom je vaak de daagjes met een blogdipje wel door. Daarnaast moet je het gewoon altijd blijven proberen en niet opgeven! x

  1. ja zo'n notitie boekje is zo fijn, als je dan een overdosis aan inspiratie hebt kan je het allemaal kwijt en als je dan een dipje heb heb je een heel boekje vol. 🙂

 5. Ik heb eigenlijk nog helemaal geen blogdip in mijn jaar bloggen gehad, wel fijne tips die ga ik zeker onthouden

 6. Pinterest is echt een bom van inspiratie, ik bekijk het regelmatig, maar ik heb ook wel héél erg veel blogdipjes x

  1. ja he dat is zo ontzettend fijne site, ah vervelend! Hopelijk helpen deze tips een beetje. <3

 7. Bij mij is het juist andersom, haha. Tal van ideeën, maar kom er steeds niet aan toe (door het afstuderen). Pinterest werkt inderdaad heel goed als bron van inspiratie! En andere blogs inspireren mij ook heel erg.

 8. Handige tips! Ik wacht meestal maar tot het voorbij is, maar dat is ook niet altijd even handig.

Geef een antwoord

Sluit Menu