Room details.

Room details.

Ik vind dat zo leuk om je kamertje gezellig te maken. Zeker nu de tijd van december, sinterklaas en kerst eraan komt. De gezelligste en leukste maand van het jaar als je het aan mij vraagt. Ik heb altijd vroeg het kerst virus te pakken en ben dan altijd erg enthousiast om lampjes  op te hangen en kerstboompje neer te zetten. Zo’n sfeertje krijg je dan! Ik heb gister mijn kamer weer een beetje gezellig gemaakt en het ziet er zó onwijs cozy en gezellig uit s’avond. 🙂 Ik heb  er foto’s van gemaakt, kijken jullie mee?

Hebben jullie ook alweer je kamer gezellig gemaakt?

Liefs,

Evelien

Deze post heeft 12 reacties

    1. ja dat is ook zeker leuk als je van die mooie lampjes hebt, pretty!

  1. Ohhh, wat ziet het er ontzettend leuk uit! Ik ben er ook helemaal fan van en heb ook al wat lichtjes opgehangen, zo leuk!

    1. ja leuk is dat hé! Vind het zo leuk om mijn kamertje gezellig te maken. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu