ik wil zó graag een konijntje!

ik wil zó graag een konijntje!

Ik vind konijntjes zo cute, ik ben vorig weekend met Mike naar de dierenwinkel geweest en konijntjes wezen kijken. Ze zijn allemaal zo fluffy en lief. Ik zou er zo graag eentje willen, alleen denk ik niet dat het met onze hond gaat. Die is soms nogal enthiousast en kan dan ook té zijn. Ik denk als ik later op mijzelf gaat wonen echt een konijn neem. Ahhh ze zijn gewoon zo schattig, vinden jullie ze ook zo leuk? Ik heb teveel schattige foto’s opgezocht.

Liefs, Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. ooooh hou op, ik wil ook een konijn!! Ik heb er vroeger twee gehad, maar nu mag het niet meer ;( Gelukkig hebben we nu een puppy 🙂

    1. ja lief hé! Ja jouw hondje is ook zo lief, zag fotootjes voorbij komen. 🙂

      Liefs, Evelien

  2. Ik vind konijntjes ook echt te schattig. Al ben ik zelf wel nog een iets grotere fan van cavia's, dat zijn precies knuffelbeertjes.

    1. ja cavia's zijn ook zo lief! Ik heb een konijn gehad en die heette pluisje hahaha (:

Geef een antwoord

Sluit Menu