Foto’s voor nathalie’s bracelets!

Foto’s voor nathalie’s bracelets!

Mijn zus Nathalie start binnenkort officiel haar eigen sieraden webshop. Ze is enthousiast aan het werk en heeft al vele voorraden gemaakt. Nou vroeg ze of ik wou helpen in haar bedrijf en mag ik ook de foto’s maken. Ik heb ook goed nieuws, ik mag binnenkort in samenwerking met Nathalie’s bracelets een winactie geven.  Zodat jullie een leuke self made armband setje kunnen winnen. Kijken jullie nog mee naar de foto’s? 🙂

soon online!

Wat vinden jullie ervan?

Liefs,

Evelien

Deze post heeft 16 reacties

  1. Oeeh de foto's zijn zeker mooi geworden! En ik ben superbenieuwd naar de win-actie!
    Liefs, Tessa

    1. dankjewel meis! Ja die komt er zo gauw mogelijk aan. (:

      Liefs, Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu