Create it your way tag!

Create it your way tag!

Het is weer eens tijd voor een tag, deze keer the create it your way tag. Dit is een tag waarbij je je fantasie de losse loop kan geven, en laat ik dat juist net teveel hebben.  Als jullie willen weten wat voor schoolvak ik zou verzinnen en wat voor geurkaars ik zou bedenken lees dan snel mee! 🙂

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen? Welke geur zou dat dit zijn? 
Ik hou altijd erg van de warme geuren, kaneel, vanille vind ik ook altijd erg leuk, aardbei enzovoort. Ik denk dat ik een geurkaars zou maken die naar de abercrombie & fitch winkel ruikt, of eentje naar zwitsal. Ja o my gosh, zwitsal geurkaars! Of passievrucht. 
Als je een kleur nagellak zou mogen produceren, welke kleur zou dat dan zijn? 
Deze vraag vind ik moeilijk, ik denk dat ik een pastelkleurtje zou doen met automatisch kleine stipjes erin dat je die zelf niet hoeft te prutsen daarmee. 🙂
Als je een beautyproduct zou mogen maken, waarvoor zou dat dan zijn? 
Oh zoiezo een rode lipstick die serieus 24 uur lang goed blijft zitten, niet afveegt aan je glas als je iets drinkt, en heel de dag mooi de kleur blijft zitten. 
Als je een boek zou schrijven, waarover zou die gaan? 
Ah wauw, dat zou zo tof zijn. Ik zou echt een boek schrijven die onwijs romantisch is, dat vind ik altijd echt lief. Ik vind dat zelf geweldig om te lezen dus zou ik daar ook zeker over schrijven. Hmm… wie weet ooit!
Als je een film zou maken, wie zouden daar in spelen en waar zou die over gaan? 
Ik zou echt zo’n fantasie film maken zoals the hungergames of lord of the rings maar dan wel met romantiek erin. Van alles een beetje. Ik zou zelf in de veel willen spelen als bijrol, en natuurlijk mijn favoriete acteur Channing Tatum zou erin moeten spelen. 

Als je een winkel zou beginnen, hoe zou die eruit zien?
Ik zou een woonwinkeltje maken, heel klein en knus zoals de hallo in Gouda, en budget ofcourse. Met allemaal leuke woonspulletjes, ook zouden er dan workshops worden gegeven om dingen voor in je huisje te maken. Aan het eind van de winkel zou een plekje zijn om te lunchen, en thee drinken gezellig met vriendinnen of je boyfriend na het shoppen voor je huisje. 

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen? 
Een geldboompje kunnen planten, tegen mij zeggen dat ik me niet hoef druk te maken en het dan ook aanneem, en lekker kunnen koken. Oké droom lekker verder.. 
Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn? 
Ik ben echt een film junkie, dus een app op je mobiel dat je gratis en zonder MB verbruik alle films kan kijken. En dan echt serieus alle films! Als je in de trein naar huis zit en je je verveeld zo eventjes de movie app kan openen. Of een app die je waarschuwt voor een slechte dag. haha!
Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven?
Ik zou een grote tijger of leeuw willen als huisdier, die dan niet gevaarlijk is en altijd met je wilt knuffelen. En bij mij in huis  woont, mwhieee zo lief!
Als je een schoolvak zou mogen toe voegen, wat voor schoolvak zou dat dat zijn? 
Fotografie les lijkt me onwijs vet, leren fotoshoots maken enzovoort. Of kooklessen, dat kregen ze bij mij op de middelbare school bij kader en basis. Vond het zo jammer dat ik dat niet had. 🙁
Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen welke zou dat dan zijn? 
Kitkat ijs! Zoiezo, eerst dacht ik aan Nutella maar die bestaat al want die heb ik een keer op in Italië. 
Als je een drankje zou mogen verzinnen wat zou dat dan zijn? 
Ijslimonade!
Als je zelf een emoji zou mogen maken hoe zou die er dan uit zien? 
Ik vind deze vraag heel moeilijk en weet er geen antwoord op,  ze hebben voor mij alles wel. 🙂
Als je zelf een droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou het eruit zien en waar zou het staan? 
Ik zou een klein landhuisje met mooie witte buitenkant en een enorme tuin, en zo’n gezellige romantische inrichting. Oh en het zou staan midden in het bos. 
Dit was dan de create it your way tag, ik vond het soms moeilijk om ergens antwoord op te geven omdat ik er nog nooit echt aan gedacht had. Ik vond het wel leuk om hem in te vullen, en neem hem zeker over! 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ik vind het altijd zo'n leuke tag als ik hem voorbij zie komen. Het is zo leuk om te lezen, vaak dacht ik bij deze 'Oh jaaa! Dat zou ik ook doen!'

    1. ja he! Ik vond het zulke leuke tags om te lezen dat ik dacht ik vul er ook eentje in. Bedankt voor je reactie meis!

  2. Met een onbeperkt budget zou een fantasy film inderdaad echt supergaaf zijn om te maken. En ik wil ook zo'n tamme huisleeuw. Lijkt me heerlijk om mee te knuffelen. Maar dan moet 'ie niet op je schoot gaan zitten 😉 *zwaar*

    1. ja echt he! Zo'n kroelbeestje, cute! Inderdaad moet het zo'n hele lichte zijn of een kleintje. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu