Wat staat er op mijn bucketlist?

Wat staat er op mijn bucketlist?

Een bucketlist, een o zo lange lijst met allemaal dingen en dromen die je waar wilt maken, waar je dagenlang over kunt  wegdromen, of juist kleinere dingen die je graag waar wilt maken. Ik vind het wel weer eens tijd om mijn bucketlist te updaten. Er zijn dingen waargekomen, en heb ik ook een artikel over geschreven. Als je het artikel wilt lezen: klik hier!  Houden jullie ook zo van een bucketlist te maken?

Als ik ben afgestudeerd op mezelf gaan wonen. 

Het lijkt mij geweldig om op mezelf te gaan wonen, je eigen huisje inrichten. Leuke spulletjes gaan kopen voor je huisje en het gezellig maken, een eigen plekje. Wauw. Tuurlijk er zitten ook nadelen aan, maar het lijkt mij gewoon echt zo leuk!
Doorstuderen aan de hogeschool Amsterdam. 

Op dit moment loop ik twee dagen per week stage bij het GGZ, ik werk op een activiteiten centrum en daar zitten mensen met een psychiatrische ziektebeeld. Toen ik aan mijn opleiding begon had ik nooit gedacht dat ik in de psychiatrie wou gaan stage lopen, en het zo naar mijn zin te hebben. Daarom wil ik ook graag hierin doorstuderen en HBO opleiding gaan volgen, lijkt mij geweldig!
Een kitten.
Op het moment dat ik dit artikel vooruit schrijf zit ik op de bank en zit onze luie o zo luie kat naast mij. Helemaal uitgestrekt en lekker te slapen. Wij hebben een pers kat met van die lange haren en die zo onwijs boos kijken, ik zou daar graag nog een kitten van bij willen. Zo cute zijn ze. 

Alle boeken van harry potter lezen.
Mijn zus heeft een keer alle boeken van harry potter gekocht, ik ben echt een harry potter films junkie. En ze zei eef, als jij de films zo geweldig vind. Vind jij de boeken nog geweldiger! Dus ze heeft mij een beetje nieuwsgierig gemaakt en wil ze binnenkort gaan lezen. Ik wil eerst nog beginnen in looking for alaska. 
Samen met Mike naar Parijs & Disneyland. 
Al had ik een geldboom in mijn tuin had ik een reisje naar Parijs geboekt + disneyland. Hoe romantisch en leuk is het om met je vriend naar de stad van de liefde te gaan. Wie weet ooit, het lijkt mij zo leuk om te doen. <3
Een bos van 50 rozen kopen voor mijn moeder. 
Gewoon omdat ze het verdiend. <3
Met mijn twee beste vriendinnetjes naar Londen. 
Ik wil heel graag met Manon & Karlijn naar Londen, ik ben er nou twee keer geweest en ik vind het zo’n mooie stad!
Een designer tas kopen. 
Ik heb geen idee welke, maar ik zie soms op foto’s zulke mooie voorbij komen. Zwijmel zwijmel. 
Goed leren koken. 

Shame on me, ik kan eigenlijk amper koken. Ja de hele makkelijke dingen zoals een hollandse stampot. Maar het lijkt mij een keer leuk om Mike te verassen met een heerlijk drie gangen menu. 🙂
Wat vinden jullie van mijn bucketlist? En wat staat er op die van jullie? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

    1. ja disney lijkt mij zo mooi, ben er helaas nog nooit geweest 🙁

  1. Leuke bucketlist, wat een toeval heb ik gisteren ook een bucktlist gemaakt voor een vriend!

  2. Op mijn bucketlist staat het, in eerste instantie, beginnen aan mijn rijbewijs! Verder wil ik graag na mijn HAVO naar het VWO om vervolgens een onderzoekende studie te doen aan de uni in Utrecht. Maar eerst: lekker voor het eerst met mijn bestie for life op vakantie gaan! Joehoe. Die van jou klinkt cool, zet 'm op/door! 😉

    1. ja inderdaad een rijbewijs behalen! Staat ook wel op mijn lijstje maar ben daar zo onwijs nerveus voor. Oehhh heel veel plezier met je bestie op vakantie! 😉

      liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu