Shoplog! Primark & pieces.

Shoplog! Primark & pieces.

Goedemorgen! Jeetje wat een weer hé gisteravond en vannacht, ik heb heerlijk kunnen slapen. Echt herfstweer. Vandaag een heerlijk chill dagje, ben net in mijn joggingbroek en oversized vest even noah uitlaten door het park en nu ontbijten. Wat gaan jullie doen? Maar trouwens, ik wijk weer af van het artikeltje. Het is herfstvakantie dus dat betekent tijd voor shoppen! Ik ben maandag met Charlotte naar Rotterdam alexandrium geweest en naar de primark gegaan. Ik vond het persoonlijk erg tegenvallen en heb ook niet veel gewinkeld. De dingetjes die ik heb gekocht ben ik wel ook heel blij mee. Ook ben ik ook goed geslaagd bij de hunkemuller maar heb ik geen foto’s van gemaakt. 🙂

   Ring, Primark – 1,50

 Pieces, Sjaal – Sale 7 euro.

Sokken primark – 2,50 per stuk. 

Fluffy vest, primark – 15 euro. 

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 🙂

Liefs Evelien

Deze post heeft 27 reacties

 1. Het vest ziet er zo heerlijk cosy uit <3 De sokken zijn ook ontzettend cute!

  1. ja echt heerlijk warm, perfect voor de herfst en de winter, bedankt Svenja!

 2. Wat een leuke aankoopjes! I like your flurry vest en schattige sokken 🙂

 3. Wat een leuke aankoopjes! Altijd als ik bij de primark ben koop ik van die te lelijke, maar daarom oh zo leuke sokjes! Haha! Liefs

 4. Hele leuke items! En wat een lieve haar klemmetjes 🙂

 5. Leuke dingen heb je gekocht!
  Die sokken zien er leuk uit!

 6. Wat een geweldige sokken heb je gekocht en heerlijk heerlijk een fluffy vest!
  Liefs, Tessa

  1. ja schattig zijn ze he, altijd als ik bij de primark ben moet ik eventjes sokken inslaan. 🙂

  1. ahhh dankjewel Rosanne, ja ik ben ook zo blij met het vest! 🙂

 7. Leuke dingetjes heb je gekocht, dat vest is heel leuk! X

 8. Erg leuke items heb je gekocht! Jammer dat het tegenviel. Ik ga graag naar die van Almere en Zaandam, daar hebben ze altijd onwijs leuke items! 🙂 Ik vind je fluffy vest echt heel tof! Ik heb de zwarte variant ervan 🙂
  liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu