vakantie + mijn favoriete liedjes voor een lange autoreis.✿

vakantie + mijn favoriete liedjes voor een lange autoreis.✿

Goeiemorgen iedereen! Dit is volgens mij het eerste artikeltje wat zo vroeg online komt. Ik kan echt niet wakker worden, maar ik ben niet voor niets zo vroeg op. Vandaag vertrekken wij naar Italie! Ik ga twee weken kamperen in Italie bij de middellandse zee. Vandaag maken we eerst een tussenstop  bij een hotel in Oostenrijk, en morgen rijden we verder naar Italie. Yaaaay! Ik ga samen met mijn ouders, dit jaar blijft mijn zus thuis samen met haar vriend.  Ik hoop dat ik op de camping wifi heb, zodat ik fotootjes kan plaatsten op instagram. Tot over 2 weekjes!

Dit zijn de liedjes die ik heb gedownload voor de lange autoreis: 
– Shawn Mendes – life of the party
– One republic – what you wanted
– One direction – summer love 
– He is we – all about us 
– Arctic monkeys – knee socks
– Kodaline – all I want
– 5 seconds of summer – miss you 
Wat is jullie favoriete liedje voor een lange reis? 🙂

Liefs Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Veel plezier op vakantie! Leuke nummertjes heb je uitgekozen 😀

  2. Heel veel plezier op vakantie! Geniet ervan! 😉 Wat een leuke nummers, ik ben vooral fan van The Summer Set!

    xo Liesbeth

  3. Heel veel plezier in Italie! Je hbet leuke liedjes uitgekozen, vooral die van OneRepublic vind ik heel erg tof, die is van The Fault in our Stars, toch?

  4. Een hele fijne vakantie toegewenst! De liedjes zijn echt heel erg leuk! Liefs, Xxx

  5. Fijne vakantie nog! Ben benieuwd naar de foto's!

  6. Geniet ervan!!! Ben al benieuwd naar je reisverslag. En yep, goeie muziek maakt een autorit ZO veel aangenamer.

Geef een antwoord

Sluit Menu