Life is so beautiful.

Life is so beautiful.

Wauw wat een onwijs spannende wedstrijd gister zeg, er kwamen allemaal vrienden van mijn zus en haar vriend, en die ken ik ook een beetje. Dus daar ging ik thuis mee voetbal kijken, het was erg gezellig!  Eigenlijk moest ik tot half 11 werken in de ijssalon, maar ik mocht eerder weg omdat het natuurlijk zo rustig was. Gelukkig kon ik het toen nog kijken. Maar met die penalty’s zat ik echt op het puntje van mijn stoel. Wat een stress, but they did it! Ik heb weer genoeg gekletst, nu over op het artikel. Ik heb vandaag een outfit of today voor jullie! 🙂 Ik heb dit jurkje al een tijdje maar ik vind hem zo schattig met al die katjes erop.

Jurkje – h&m – Jasje – Miss Etam – Strikje – h&m

Deze post heeft 16 reacties

  1. Dat jurkje staat je zo leuk en wat tof dat je in een ijssalon werkt, dat lijkt mij zulk leuk werk!
    Liefs, Tessa

  2. Erg schattig jurkje! En in een ijssalon werken lijkt mij ook best wel leuk 🙂

  3. Superleuke outfit, ik heb het rokje met deze print :)! Ik zat ook op het puntje van de bank.. haha! Ik werkte jaren geleden ook in een ijssalon trouwens, heel erg leuk!

  4. Leuke vrolijke outfit, je straalt helemaal!

Geef een antwoord

Sluit Menu