Lange verhalen, en bijna op vakantie. Ik leef nog!

Ein-de-lijk. Halleluja, ik ben er weer! Mijn blog komt weer tot leven en wat een heerlijk gevoel is dat. Ik heb twee weken, JA TWEE WEKEN. Niks op mijn blog gezet. Mijn computer overleed echt letterlijk opeens. Hij ging niet meer aan en ja. Hij bleef hangen op het beginscherm, ik heb veel geprobeerd maar het werkte allemaal niet. Ik heb nu een macbook air besteld, en die krijg ik in deze dagen binnen. Yay! Zo blij. Ik heb weer volop ideetjes. Oja ik heb nog een vraagje, ik ga maandag twee weken op vakantie. Mijn zus blijft thuis en die kan dus ook elke dag wat op mijn blog zetten, of een vriendin van mij misschien. Zouden jullie dat fijn vinden als het door blijft gaan? Of nog twee weekjes niks en daarna weer volop mijn zomerverhalen, outfits en foto’s? 🙂 Ik hoop dat jullie dat even in een reactie willen laten weten. En ja ik ga op vakantie, naar Italie, bij de kust! Heerlijk weer is het daar nu, 30 graden. Dus ik ben erg benieuwd. Nou dit was het weer vandaag ik vertel weer een erg langdradig verhaal. haha! 🙂

Liefs Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Kwam toevallig op je blog terecht, en ik wil even zeggen dat ik ke blog echt super leuk vind! Je hebt er een nieuwe volger bij!
  xx

 2. Veel plezier op vakantie! Mij maakt het persoonlijk niet uit als je 2 weken niks post, als je maar alles verteld over je vakantie haha!

  x

 3. Heeel veel plezier op vakantie! Superleuk idee dat je filmpjes gaat maken <3 Liefs

 4. Fijne vakantie!!!!

  Ps: like de Facebook pagina van heldinophakken en maak kans op de nieuwe damesparfum van Hugo Boss “Ma Vie” t.w.v. €95,-

 5. Veel plezier op vakantie! Als het je lukt om tussendoor artikelen online te krijgen, dan zal dat leuk zijn. Maar als dat niet lukt, dan zou ik gewoon genieten van je vakantie en dan zie ik de mooie verhalen wel verschijnen. x

 6. Heeeel veel plezier op vakantie! Het zou, zoals Esmee al zegt, leuk zijn als je af en toe een blog post, maar als jij in Verweggiestan zit strakkies en daar nu nog allemaal shizzle voor moet regelen en je hebt daar dus echt no-way-hoezee geen zin in, moet je 't lekker laten! Ik bedoel, vakantieee! Ook jij moet er van genieten! :'D

Geef een antwoord

Sluit Menu