How long will I love you…

How long will I love you…

Wow! Wat een regen zaterdag, Manon en ik gingen eventjes met de hondjes lopen in het parkje. Ik had me skateboard mee en mijn camera. We hebben gezellig bijgekletst, en was erg gezellig. We gingen eventjes foto’s maken. En toen ging het opeens keihard regenen! Mweh. Dus snel rennen naar een boom toe en schuilen. Heb wel weer helemaal dubbel gelegen.

 Shirtje – The sting – Strik – Self made – Rokje – Only – Schoenen – Dr Martens – Tas – Primark.

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs
Evelien 

Deze post heeft 15 reacties

 1. Leuke outfit! Ik houd van streepjes, joh! Altijd hip, enz, haha! 😉 Wat heeft je skateboard een mooie kleur! Het lijkt een beetje op een raket als vorm… Ga je ook zó hard, haha? X

 2. Leuke outfit, staat je super goed! Die linnen tas met die kat erop vind ik echt gaaf! Liefs

 3. Leuke outfit, staat je heel mooi. Die laatste foto is echt onwijs mooi, heeft iets heel aparts 🙂

 4. Hele leuke outfit, en wat een leuke foto's! Ik vind dat je zo'n mooi gezicht hebt :)! Het topje heb ik ook alleen dan net met de kleuren qua streepjes 'omgedraaid' (dus donkerblauw overheerst meer). Heb 'm veel gedragen op vakantie (zijn gisteren weer gekomen van onze huwelijksreis). Vind het een hele fijne top!

  Liefs van Rosie! XX

  1. Oh wat onwijs lief, hier word ik zo vrolijk van! Whieee big smile. Dankjewel! <3

 5. Prachtige foto's! Je ziet er altijd zo vrolijk uit op al je foto's ♥
  Je shirtje vind ik erg mooi!

  1. ahhh dankjewel Luna! Ja altijd een big smile hihi. 🙂

   Liefs Evelien

 6. Je ziet er weer zo cute uit! Dat rokje staat je echt leuk! Ik word helemaal vrolijk van de foto's!
  Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu