Een en al liefde voor…

Een en al liefde voor…

Een nieuwe colum op mijn blog! Of hoe noem je dat? Nouja, jullie snappen wat ik bedoel, hoop ik. Het leek mij leuk, hopelijk jullie ook. Om om de zoveel tijd een artikeltje te plaatsten met de naam:  een en al liefde voor.. Klinkt al leuk toch? Ik vind favorieten van de maand altijd een beetje saaitjes, dus een beetje een andere draai aan geven. Je vind dus in zo’n artikel mijn dingetjes wat ik erg leuk vond, of blij mee was. Van plaatsen, restaurantjes, muziek, tot kleding. Allemaal rommelige dingetjes dus. Lijken jullie dat leuk? 🙂 Ik vind in ieder geval erg enthousiast!

Minions knuffel –  Hoe cute is deze dan! Mijn zus haar vriend had deze een keer gewonnen op de kermis, ik ben verlieeeehieefd. Ik vind hem zo schattig, en is zó groot! Tja meet mijn nieuwe boyfriend. 😉
Skateboarden – Ik heb een skateboard, een penny board look alike. Geen echte hoor. Maar ik begin het steeds meer onder de knie te krijgen. Is zo leuk om lekker te skaten in het parkje. I love. 
Zie je me gaan daaaaaaaan! hahaha 
The perks of being a wallflower – Ik had vrijdag avond deze film gekeken, en wauw wat is die mooi. En logan lerman is natuurlijk ook niet verkeerd, zwijmel zwijmel. 
Arizona green tea – Ja ook food hoort hier tussen! Mijn moeder had bij de xenos dit lekkere drinken meegenomen, de verpakking ziet er al zo leuk uit, daarom zou ik het al kopen haha. Het smaakt echt heerlijk en is lekker verfrissend voor de zomer!
Streepjes shirtjes met een knoopje erin  – Dit leuke shirtje vind ik zo cute en heb ik gekocht bij the sting in de sale. Ik vind hem erg leuk te combineren en ben er helemaal gelukkig mee. 
Nirvana – about a girl – Ik kende deze band eigenlijk altijd door die bandshirts die altijd hangen in de primark, ik had nog nooit moeite genomen om hun muziek te beluisteren. Lazyheid wordt het ook wel genoemd. Maar wat een toffe band is dit! Volgens mij zijn ze wel allemaal overleden, dus een erg oude muziek ook .
Strikjes in mijn haar – Ik heb weer wat nieuws ontdekt, haar accesoires. Eigenlijk deed ik nooit wat in mijn haar, behalve boerenzakdoeken aka bandana’s en soms wel eens een roosje. Maar een wereld gaat voor mij open, ik heb haarstrikken ontdekt. Een en al blijheid. Deze heb ik trouwens helemaal zelf gemaakt. 🙂
Dit was mijn eerste een en al liefde voor… artikeltje. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen, en laat het zeker weten in de comments. Vind ik leeeeeuheuk!

Liefs

Evelien 

Deze post heeft 26 reacties

 1. The perks of being a wallflower vind ik ook een prachtige film, en het boek is nog veel beter!

  1. Ja mooi hé! Ik heb het boek ook, die bewaar ik voor als ik op vakantie ga. Ben zo benieuwd daar naar. 🙂

 2. Leuk artikel! Moet je zeker vaker doen! En ik ben ook dol op die film. 🙂

  1. Dankjewel Valerie! Ja ik vind de reacties erop zo leuk. 🙂

 3. Nirvana is niet zo oud hoor, en alleen de lead singer Kurt Cobain is overleden (zelfmoord), maar wel een leuk artikel! Moet je vaker doen. xo

  1. jaa ik hoorde het inderdaad van me vader haha! 🙂

   Liefs Evelien

 4. Wat heb je er een leuke draai aan gegeven! Het is trouwens column in plaats van colum. 😉

  1. oepsie! Bedankt voor de tip, ik ga het gelijk eventjes veranderen. 🙂

 5. aah super leuk zo'n artikel! moet je vaker doen! Ik vind je kleding altijd zo leuk & die knuffel is inderdaad te schattig <3

Geef een antwoord

Sluit Menu