Review: Essence – stay all day long lasting eyeshadow.

Review: Essence – stay all day long lasting eyeshadow.

Vandaag review ik de mooie blauwe stay all day long lasting eyeshadow van essence. Ik heb eigenlijk nooit zo vaak creamy oogschaduws. Ik weet niet, op de een of andere manier ben ik daar nooit zo fan van. Maar naar deze werd ik erg nieuwsgierig, ik vind de kleur zo mooi! Kijken jullie mee naar mijn mening?

Ik vind de verpakking zelf niet mooi, het is niet mijn stijl. Wat ik wel gelijk een pluspunt vind het zit in een makkelijk potje, en je ziet gelijk wat voor product het is. Prima dus!

Het is een creamy oogschaduw en ik vind de kleur echt onwijs mooi, wauw en de swatch is echt geweldig. Wat een pigmentatie! En wat een kleur komt er van af. Een en al liefde. <3 Het enige nadeel is dat die een beetje klonterig is. Maar voor derest vind ik dit een mooi product. 

Wat vinden jullie ervan?
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. De kleur is echt geweldig! Net als de prijs natuurlijk.

  2. Wauw wat een prachtige kleur!
    xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu