Outfit: I love the summer.

Outfit: I love the summer.

Ik wou eigenlijk ook nog outfit foto’s maken bij pinkpop, maar dat is er niet echt van gekomen. Ik heb wel een aantal foto’s gemaakt waar je wel een beetje mijn outfit ziet. Dus leek het mij toch wel leuk om op mijn blog te plaatsen. Trouwens wie waren er nog meer naar pinkpop? 🙂

Schoenen – Vans – Bandana – Primark – Kanten shirtje – The sting – Shortje – Monki – Zonnebril – Hema – Tas – Sascha. 
Wat vinden jullie van de outfit die ik droeg? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Wat zag je er leuk uit! Zo jammer dat ik het dit jaar gemist heb!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 2. Ik was ook het hele weekend op Pinkpop! Mijn goede voornemen om van iedere dag leuke outfit foto's te maken is ook helemaal mislukt, helaas. Leuke outfit. Je shirtje is echt super leuk. Wat was het heet he?

 3. Dat shirtje is leuk!! Ik was er helaas niet. Ik zit in mijn examen periode en morgen heb ik mijn tweede.

 4. Echt heel gaaf dat je naar Pinkpop bent geweest toen ik hoorde wie er allemaal kwamen (toen de kaartjes waren uitverkocht) was ik zo jaloers maar ik heb op tv gekeken hihi 🙂 En je outfit vind ik ook heel erg leuk!

  Liefs, Jet

 5. Aah wat zag je er leuk uit! Echt festival-achtig! Ik hou er van!
  Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu