Hoe ziet mijn perfecte zomer eruit + summer inspiratie! ✿

Hoe ziet mijn perfecte zomer eruit + summer inspiratie! ✿

Het is sinds gister officieel zomer. Ik was het eigenlijk vergeten dat gister het de dag was. Ik ben zelf echt onwijs gek op de zomer en is toch mijn favoriete seizoen denk ik. Ik vind het moeilijk om te kiezen, want eigenlijk zijn alle seizoenen erg leuk. De herfst met alle blaadjes, winter met sneeuw en kerst, en de lente met de eerste bloementjes. Oké ik dwaal er echt weer helemaal van af. Het gaat nu over de zomer! Ik vind het wel leuk om jullie te vertellen hoe mijn o zo perfecte zomer. Net zoals in films eruit ziet. En natuurlijk een zomer inspiratie lijstje <3

Mijn perfecte zomer bevind zich in italie, heerlijk op vakantie bij het gardameer en luieren aan het meer met tijdschriften en heerlijke smoothies. Natuurlijk niet te vergeten leuke zonnebril en bikini aan. Waarbij mooie mannen je smoothies en glaasjes water komen brengen, terwijl jij samen met je vriendinnen loopt te relaxen op van die heerlijke ligstoelen. Je hoeft alleen maar met je vinger te knippen en daar komt de volgende mooie man al naar je toe, je rug wordt automatisch ingesmeerd met zonnebrand. Zodat je niet verbrand, en je krijgt gelijk een rugmassage daarbij. Daarna ga je met de mooie rode vespa terug naar je hotel en daar wacht een heerlijke maaltijd op je. Je hebt ook nog eens een leuke jongen ontmoet en maakt s’avond een romantische strandwandeling. 
Oké Evelien, droom lekker verder. 
Zou wat zijn als dit echt zo zou gebeuren? Dreams don’t always be dreams. 😉 Ik heb ook nog eens een heleboel mooie zomer foto’s opgezocht. 

Hebben jullie ook zo uitgekeken naar de zomer? <3

Liefs
Evelien

Deze post heeft 18 reacties

 1. Ik kijk net als jij super hard uit naar de zomer! Wat een leuke donut zwemband trouwens, haha! Die moet ik in mijn bezit hebben.

  1. Ja geweldig is die he? Ik vind hem zo cute! 🙂 Summer is on his way!

  1. Dankjewel! Bedankt voor de leuke reactie, ja ik ook! Ik kan niet wachten tot het heerlijk weer is, en het zonnetje gaat schijnen. I like! <3

 2. Wat een heerlijke inspiratie, ik heb nu al zin om op vakantie te gaan, nog ongeveer 3 a 4 weken wachten bleghhh !!

 3. Suuuuper leuk artikel! Heerlijk!! Want ik houd van zomer 🙂 en ik heb nu ook zin in watermeloen! Hihi XX Liefs

  1. wat een ontzettend lieve reactie, dankjewel! Hier word ik vrolijk van. Jaaa watermeloen, jum jum. 🙂

 4. omg ik kan nu echt niet meer wachten om op vakantie te gaan 😀
  liefs, Tessa

  1. ja hé! Vond ik ook, wauw zou maar gebeuren hihi <3

   Liefs Evelien

 5. Haha heerlijke doom vakantie heb je. En de foto's maken je artikel helemaal af <3 Ik kijk ook enorm uit naar de vakantie!

  1. haha ja leuk hé? 🙂 Ik werd er helemaal vrolijk van, en bedankt voor je leuke reactie! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu