Good girls are bad girls that haven’t been caught + 300ste artikel!

Good girls are bad girls that haven’t been caught + 300ste artikel!

Yes! Ein-de-lijk weer eens een outfit. Gister heb ik eventjes outfit foto’s gemaakt in de tuin. Ik heb deze 3 schooldagen eindweek, zo noem ik het in ieder geval. Toetsen, werkstukken inleveren en alle stress bij elkaar. Helaas moet ik al mijn stageopdrachten met de herkansing inleveren, maar daar is een héél lang verhaal voor. Daarna nog 2 daagjes stage. En de week erna workshop week en laatste 2 dagen stage. En dan whieeeeee het woord vakantie komt tevoorschijn. Na ZO lang aftellen. Ik kan echt niet wachten. Ik ben trouwens aangenomen bij de ijssalon voor vakantie werk, hoe leuk! Heb ik toch nog een baantje. 🙂

Rokje – H&M – 5SOS top – selfmade – Oversized jacket – Vintage – Strikje – H&M
Wauw dit wou ik ook nog even melden, dit is alweer mijn 300ste artikel. Geweldig, ik vind het zo leuk dat ik alweer zoveel heb geschreven. 🙂
Wat vinden jullie van deze outfit? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Dat rokje is zo leuk! en dat spijkerjasje staat je echt mooi!
  liefs, Tessa

  1. Dankjewel Tessa! Ik zat een beetje te twijfelen of het jasje wel leuk stond, bedankt voor je leuke reactie! 🙂

 2. hele leuke outfit! je rokje is schattig!
  Gefeliciteerd met je vakantiebaantje 🙂

 3. Leuke outfit! Vooral het shirt vind ik heel gaaf, en het artikel heeft een bijpassende titel gekregen 🙂

 4. Super leuke outfit! Die skaterskirt met hartjes is onwijs leuk! Leuk gecombineerd ook met dat oversized spijkerjackie! Liefs

 5. Oh dat strikje in je haar, super schattig! En gefeliciteerd dat je bent aangenomen, lijkt me echt super om in een ijssalon te werken! Ik heb vandaag mijn 100ste artikel gepost, ook een mooi rond getal haha 🙂

 6. Erg leuke outfit! En wat leuk dat je bent aangenomen bij de ijssalon! 🙂
  xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu