Face of today.

Face of today.

Vandaag laat ik jullie mijn face of today zien die ik vrijdag avond met het WK droeg. Ik droeg gewoon een look die ik ook zo doordeweeks zou dragen. Niet echt iets speciaals ofzo, ik heb vooral deze look met het undressed pallet van MUA gemaakt. Wauw dat is zo’n geweldig pallet, echt mijn favoriet tot nu toe. Kijken jullie mee naar de look?

En wat vinden jullie van mijn ooglook? 🙂
Trouwens! Een hele fijne vaderdag toegewenst. 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

  1. aw wat een onwijs lieve reactie, hier ga ik nog meer van stralen. Dankjewel! 🙂

   Liefs

   Evelien

 1. Wat een mooie look, lekker rustig en geschikt voor iedere dag! x

 2. Heel mooi! Leuk shirt heb je ook aan (voor zover ik die kan zien haha). X

 3. Mooi, je straalt! Wat heb je een mooie spontane lach, en echt van die geweldige pretoogjes 😀

 4. Leuk! Lekker fris & natural, zoals hierboven ook al gezegd, hihi ♥♥♥

Geef een antwoord

Sluit Menu