Antwoorden van de Q&A!

Antwoorden van de Q&A!

Pas geleden plaatste ik een artikel dat jullie vragen aan mij konden stellen. En ik ze zou beantwoorden. Ik vind het echt leuk dat er zoveel leuke vragen binnen komen en vind het leuk om ze te beantwoorden. Dus lees dit artikel voor de antwoorden! 🙂

Welke blog bekijk je iedere dag? 

Ik heb altijd mijn favoriete blogs die ik elke dag bekijk, en dat is er niet eentje, maar meerdere!
  • www.lifesplash.nl
  • www.wildflowersandthings.nl
  • www.afashionwayoflife.nl
  • www.lovelyphotography.nl
Wat is je favoriete parfum? 

Our moment, het luchtje van one direction.

Waarom ben je begonnen met bloggen? 

Ik vond het leuk om te schrijven over dingen wat ik leuk vond, en daarbij kwam ik op het idee om een blog te beginnen. 
Wat vind je zo leuk aan bloggen? 

Dat je een eigen stukje hebt op het internet, en het een uitlaatklep is. Ook vind ik het erg leuk dat je je blog ziet groeien en er leuke reacties op krijgt. <3
Wie zijn je grote inspiratie bronnen? 
Demi Lovato, Lauren Conrad en Zayn Malik.

Als je een beauty ding uit je stash kon kiezen, wat zou dat dan zijn? 
Mijn felrode lipstick van Maybeline New york. 
Heb jij tips voor motivatie qua sporten? 


Ik vind dit best wel moeilijk om te beantwoorden. Maar wat bij mij erg helpt is doelen stellen. Bijvoorbeeld volgend jaar wil ik mee doen aan de colourrun, of ik wil graag wat afvallen, of je kan denken aan sporten voor de zomer. Ook heb ik een schema gemaakt met wanneer ik eventjes ga hardlopen en mijn work outs doe.

Welke trend begrijp jij niet? 

Ik vind de crop tops echt he-le-maal niks.

Wat is je favoriete liedje op dit moment?

Arctic Monkeys – Do I wanna know?

Ik vond het leuk dat mensen vragen stelden, en vond

Deze post heeft 5 reacties

  1. Super leuk artikel om te lezen, je hebt de vragen echt leuk beantwoord. x

Geef een antwoord

Sluit Menu