6 redenen waarom je mijn stadje Gouda zou moeten bezoeken! ✿

6 redenen waarom je mijn stadje Gouda zou moeten bezoeken! ✿

Zoals jullie misschien wel weten woon ik in Gouda, ik begin Gouda steeds leuker te vinden en ik ontdek dingen die ik echt nog nooit heb gezien. Whieeee, hoe dan? Ik begrijp het zelf ook niet. Gouda is erg gezellig en ik dacht waarom schrijf ik niet eens een keer een artikeltje over mijn gezellige woonplaats. Ik zit op het moment dat ik schreef  heerlijk op de bank, gezellig met mijn moeder en thee met honing te drinken. Perfecter kan niet. En toen kwam opeens dit ideetje aanwaaien. 6 redenen waarom je Gouda zou moeten bezoeken.  Ja, why not? 🙂


Ja geef eerlijk toe, dit lijkt toch een beetje op Amsterdam? 🙂
De eerste reden is omdat het heel makkelijk bereikbaar is met de trein, je hebt genoeg treinen die naar Gouda rijden dus dat schilt al.

De binnenstad van Gouda vind ik persoonlijk erg gezellig, het is leuk om er door heen te lopen. En ik heb echt het gevoel dat ik soort van door Amsterdam loop. Adam is echt mijn favoriete stad, dus het kan niet beter! 🙂

Je kan best wel leuk winkelen in Gouda, je hebt een heel leuk en gezellig woonwinkeltje die heet de ‘hallo’. Eigenlijk kan je wel het winkeltje noemen waar ik mijn geld spendeer aan allemaal leuke spulletjes voor mijn kamer, je hebt daar zulke leuke spulletjes! Je wordt op slag verliefd. En tja, jullie weten denk ik wel mijn liefde voor het aankleden van mijn kleine rommelige kamertje. En niet te vergeten Juffrouw Saartje, is ook zo’n lief klein schattig winkeltje. Als je binnekomt zie je overal leuke stipjes en ruitjes. Cuteness. 


Er wonen leuke jongens in Gouda.

Er was 3 weken geleden echt iets onwijs leuks georganiseerd in Gouda, huiskamer van de stad. Waar allemaal bandjes optraden in huiskamers en ruimtes door heel Gouda heen, ik hou van bandjes en muziek dus ik ging samen met moeder kijken en ondertussen genieten van terrasjes. Er worden leuke dingen georganiseerd.

Je hebt echt genoeg leuke terrasjes en eettentjes, ze zitten allemaal bij de markt en is echt onwijs gezellig.

Zijn jullie wel eens in Gouda geweest? Ik ben benieuwd!


Liefs

Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Het klinkt in ieder geval heel gezellig!
  Liefs, Tessa

 2. Klinkt erg gezellig! Ik ben zelf nog nooit naar gouda geweest :$
  Xxx Sarah

 3. Het lijkt inderdaad op Amsterdam & ik ben ook dol op van die schattige winkeltjes met spulletjes voor je kamer, binnenkort naar Gouda dus! 🙂
  Liefs x

 4. Ik ben nog nooit in Gouda geweest. Het klinkt in iedergeval als een super toffe stad!

 5. En met dit artikel sluit ik mij helemaal bij aan, Woon zelf namelijk ook in Gouda!
  Gouda is een hele mooie stad en bij de foto lijkt het net Amsterdam en aanrader loox fashion en hip mode zijn mijn favoriete winkels in Gouda

 6. Ah, klink heel erg leuk en gezellig! Ik ben nog nooit in Gouda geweest maar zou er nu best naar toe willen! Ik houd van die cute, kleine winkeltjes! 😉

  xo Liesbeth

 7. Ik heb familie in Gouda wonen en mijn moeder komt daar ook vandaan. Gouda ken ik dus haha. Het is inderdaad een leuke stad. liefs x

 8. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me opzich wel een leuke stad om te shoppen. Ik heb vakantie dus ik ga eens plannen maken haha! Je hebt een leuke blog 🙂 Liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu