Tip: Handige manier om make-up op te bergen.

Tip: Handige manier om make-up op te bergen.

Mijn stash groeide steeds meer. Ik had het altijd in een kastje in kleine mandjes zitten. En had ik alles gesorteerd. Nou werd het steeds meer en ging het echt uitpuilen, geen goed plan dus. Ik liep door de ikea heen en zag een bestekla. Misschien een beetje een raar idee, maar ik kwam op het idee om daar me make-up in op te bergen. Het heeft genoeg vakjes, en alles past erin! Hoe handige en budget manier is dat? Dus met een motiverende mood pakte ik me stash erbij, en ging ik het uitzoeken.

Wat ik vooral aan deze manier erg handig vind, het is erg geordend, en kan zo makkelijk alles vinden. Ik zou er eigenlijk nog een bak bij moeten halen want heb nog genoeg wat er niet in past. Wat ik ook zo handig vind is dat het zo budget is! Ik heb nu een grote la onder me bed waar het goed in past. 

Hoe bergen jullie me je make-up op? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Jaa dit is echt een mooie manier om je make-up op te bergen, alles is zo lekker overzichtelijk ! X Denise

 2. Oh wat een handige manier die bestekla! Ikzelf heb altijd problemen om mijn make-up terug te vinden dus misschien zou ik me beter ook eens zoiets moeten aanschaffen! 🙂

 3. Handig! En trouwens, mooie make-up stash heb je 🙂 Ik heb mijn make-up allemaal in een tasje, misschien moet ik ook eens voor zoiets gaan.

 4. Leuke manier om op te bergen, ook erg overzichtelijk. Ik heb mijn make-up in een lade zitten in allemaal mandjes van bij de Action. x

 5. Heel leuk idee om je make-up zo op te bergen! Mag ik vragen hoe duur de besteklade was? Mijn make-up berg ik op in het bekende IKEA kastje die speciaal wit is geverfd en er zit glans op waardoor ie mooi blijft 🙂 Als ik het huis uit ben wil ik graag de IKEA Hemnes kast in het wit 🙂
  liefs

 6. Grappig idee van je! Ik heb een doosje waarin ik mijn dagelijkse make-up producten heb liggen en dan nog lades vol met allerlei 'extraatjes'!

 7. Hele handige en leuke manier, ik heb het gewoon in bakjes zitten haha. Ik zou zelf niet op het idee komen maar ook omdat het budget kan is het een supergoed idee! Mooie make-up stash heb je zeg! 🙂

  xo Liesbeth

 8. Leuk idee! Ik heb ook zo'n bak, maar ik gebruik de Antonius lades ook van Ikea. Heel erg handige manier!

 9. Mooi opgeborgen 🙂 Bij mij ligt alles in de badkamerkast.

Geef een antwoord

Sluit Menu