Een donut knot. ✿

Een donut knot. ✿

Ik vind een knot dragen altijd zo makkelijk en snel. Alleen krijg ik nooit zo’n mooie volle knot. Daar is de donut de perfecte oplossing voor. Eerst kreeg ik nooit al me haar er mooi omheen, maar nu het steeds langer wordt dacht ik laat ik weer eens een donut in doen. Nu ik ook me pony aan het meegroeien ben kan die ook eindelijk helemaal mee naar achter, als je snap wat ik bedoel haha! Ik droeg me haar zo zondag met moederdag, ik kreeg er best wel wat complimentjes over. Super leuk!

Ik vond het zelf zo erg wennen om weer eens zo een knot in te hebben, maar lekker makkelijk! Trouwens ik heb vandaag een erg kort dagje, van half 9 tot 12 uur. Chill! Daarna ga ik eventjes hardlopen, en ik wou nog eventjes iets zeggen: ik heb kaartjes voor het concert van cody simpson! Volgende maand ga ik daarheen. 🙂
Hoe vinden jullie de donutknot staan? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. De knot staat je erg leuk! Je shirtje is ook echt schattig, met die mondjes! Supergaaf dat je naar Cody Simpson gaat, ik wil ook wel 🙂

 2. Het staat je hartstikke mooi! Wat leuk dat je er een rozenstiekje omheen doet!

 3. ja een knot is zo fijn! Het staat netjes maar is tegelijkertijd ook praktisch!

 4. Ziet er leuk uit, ik wou dat ik langer haar had dan had ik zulke leuke dingen ook met mijn haar kunnen doen 🙁

 5. Erg gaaf 🙂 kan je eens een tutorial doen, want ik krijg mijn haar nooit mooi in zo een knot!

  liefs,
  Femke

 6. Wauw, erg leuke knot! Staat je goed 🙂
  Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu