Review: Essence mascara, get big lashes!

Review: Essence mascara, get big lashes!

Toen ik in de essence schappen keek viel mij deze mascara gelijk op. Ik moest een nieuwe mascara hebben en was opzoek naar een goeie budget topper. Ik vond deze zo opvallen door de vrolijke paarse en roze kleur. Ik was benieuwd of mijn wimpers hier echt lang van zouden worden, omdat ik van mezelf erg korte wimpers heb. En ik ben er erg tevreden over!

Ik vind de verpakking als eerste erg leuk, lekker vrolijk en valt op. Ik las gelijk dat je hier schijnbaar mooie lange wimpers van krijgt. Dus het maakte me erg nieuwsgierig. 

Dit is mijn oog zonder mascara, zoals je kan zien heb ik erg korte wimpers en zie je ze slecht. Verschrikkelijk!

dit was mijn ooglook. 🙂

Zoals je kan zien vind ik dat deze mascara mijn wimpers een goeie boost geeft, ik vind ze mooi dun en is niet klonterig. Ik krijg er mooie wimpers van. Ik krijg niet extreme lange wimpers zoals het beloofde, maar misschien iemand met langere wimpers van zichzelf wel. 
Ik vind de mascara erg fijn en gebruik hem nu elke dag. Zeker een aanrader!
Liefs
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Ik heb de zwarte variant daarvan en ik gebruik hem elke dag hihih! Lekker dik borsteltje 😀

 2. Hele mooie wimpers krijg je ervan 😀 En ook je eyeliner is altijd zo mooi haha!

  liefs,
  Femke

 3. het zier er inderdaad een goede mascara uit, je wimpers zijn duidelijk heel wat langer!

 4. De mascara ziet er goed uit, je wimpers hebben iets meer volume dan voorheen. Je eyeliner zit er trouwens ook erg mooi op.

 5. Ik heb het zelfde probleem met mijn korte wimpers! Maar hij heeft wel een mooi effect!

 6. Klinkt als een fijne mascara! Ik heb hem zelf ook gehad en vond hem erg fijn! 🙂
  Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu