Photography  – Bellenblazen.

Photography – Bellenblazen.

Ik moest een bellenblaas halen omdat er volgende maand bij het one direction concert bij het liedje happily iedereen gaat bellen blazen. Een onwijs leuke actie natuurlijk, dus haalde ik er gelijk eentje bij de hema. Ik ging voor de grap  bellen blazen, en me kindertijd kwam naar boven. Ook mijn hond vond het erg leuk. Ik kwam op het idee om er foto’s van te maken. Kijken jullie mee naar het resultaat?

Deze post heeft 10 reacties

  1. Haha wat een vrolijke foto's! Bellen blazen is hartstikke leuk <3

  2. Echt hele mooie foto's!! Het geeft een soort mysterieus effect 😉
    xxx Sarah

  3. Mooie foto's! Bellenblazen is en blijft stiekem toch wel leuk<3

  4. Super mooie foto's zijn het geworden! 🙂 Bellenblazen blijft altijd wel leuk ahah grappig dat je hond het leuk vind, mijn kat vind het ook leuk hij slaat ze altijd kapot haha :p xx

  5. Mooie foto's! Het blijft altijd wel leuk om te doen, ik ben het alleen een beetje verleerd in het blazen.

Geef een antwoord

Sluit Menu