Mijn favoriete work-out liedjes.

Mijn favoriete work-out liedjes.

Ik ben zoals jullie weten misschien sinds kort aan het hardlopen. Ik vind het leuk om dan muziek in me oren te hebben, als ik goede muziek bij mij heb loop ik naar mijn gevoel beter en langer. Zeker top 40 muziek vind ik erg fijn. Ik krijg er helemaal een energie boost van, zo fijn is dat! Ik heb ook sinds kort een schema gemaakt met wanneer ik work-outs ga doen,  hardlopen en een keer rust neem. Super handig, want dan weet je zeg maar wanneer je wat gaat doen. En ga je niet opeens weer een keertje hardlopen. Ik doe dus ook mee met de 30 days plank challenge, maar daar schrijf ik een keer een appart artikel over. Nu over op mijn favoriete liedjes voor tijdens het hardlopen / work outs!

blurry hardloop selfie hahaha!

Mijn favoriete liedjes op dit moment zijn: 
– The Wanted – Glad you came. 
– 5 Seconds of summer – Don’t stop. 
– Usher – Scream. 
– Little mix – Move. 
– Beyonce – Run the world. 
– Calvin Harris – Summer. 
– Avril Lavigne – Here’s to never growing up. 
– Chris Brown – Yeah 3X
– Pitbull – Timber. 
– One direction  – Live while where young. 
– Imagine dragons – On top of the world. 
Wat is jullie favoriete work out liedje? Laat het mij weten in een reactie hieronder! Vind het leuk om nieuwe liedjes aan mijn afspeellijst toe te voegen. 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een leuke work out liedjes! Ik vind On top of the world heel leuk!

  2. Calvin harris summer is ook zeker mijn favoriete nummer tijdens hardlopen. Je krijgt er een heerlijke boost van!

  3. Ik ben ook gek op nummers met een lekker ritme en een goed energielevel voor work-out sessie! X

  4. Ik wil met hardlopen altijd liedjes met een beat haha dan kan ik daar lekker op rennen 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu