Jongens met een geweldige kledingstijl!

Jongens met een geweldige kledingstijl!

Lookbook is echt mijn favoriete site op dit moment. Jaja! Ik heb ook lookbook ontdekt. Ik vind het geweldig om van deze site inspiratie te halen, het is echt een zooooo’n grote inspiratiebron. Geweldig. <3 Veel meiden plaatsen natuurlijk outfits op lookbook, maar wat dacht je van de mannen? Zelf heb ik echt een zwak voor mannen met een geweldige kleding stijl. Ik vind dat zo leuk, zo’n soort van skater stijl, baggy broek, leuke grote rugzak, en mutsjes. I’m in love. Haha, maar ik heb de leukste outfits op een rijtje gezet. Waarom wonen er nou niet jongens met zo’n geweldige kleding stijl in Gouda? Haha!

halleluja, wat is hij mooi! <3

Wat vinden jullie van de outfits die ik op een rijtje hebt gezet, en vinden jullie het ook altijd zo leuk als een jongen een eigen kleding stijl heeft? (:
Liefs
Evelien 

Deze post heeft 12 reacties

  1. Het enige wat ik hier op kan zeggen: wauw! Leuk artikel ook! Xx

  2. Ik vind het wel leuk als een jongen zo veel met z'n kledij bezig is 🙂

  3. Een jongen met een goede kledingstijl is altijd een groot pluspunt hihi

  4. ik heb een zwak voor jongens met van die ruitjes blousjes, ooh gossie haha 🙂

  5. Wat een leuk artikel zeg! Vooral de 4e look vind ik mooi!

  6. Jaa <3__<3 ik houd van mannen met gevoel voor stijl 😉
    Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu