Its not about how you look, but how you see!

Its not about how you look, but how you see!

Ik was zaterdag wezen lunchen in gouda met mijn beste vriendinnetjes Karlijn & Manon, bij de bibliotheek. Daar komt nog een apart artikel over. Daarna gingen we eventjes de stad in en heb ik een onwijs leuk shirtje gekocht. We liepen weer door de binnenstad, en het is zo leuk om gezellige plekjes te ontdekken. Daar maakten we foto’s. Ook wou Manon ook graag outfit foto’s, want ze is ook een blog begonnen. Daar komen ook binnekort artikels op, dus ik zou haar zeker eventjes volgen.  🙂 Klik dan hier ! Kijken jullie mee naar de outfit die ik droeg?

Tas – I want that musthave  
Broek – Vero Moda
Schoenen  – Allstars
Shirt – Vero Moda
Jasje – Mitch
Zonnebril – C&A 
Ketting – H&M
Wat vinden jullie van mijn outfit? <3
Liefs
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

  1. Je ziet er zo leuk uit! Wat een mooie foto's, echt vrolijk en kleurrijk! Ik word er helemaal blij van!

  2. Wat een leuke vrolijke outfit! Je tas is echt mooi <3

  3. Hele leuke outfit, je hebt een leuke stijl! De tas is super. x

  4. Wat een toffe outfit meid <3 ! Je kan die pasteltinten erg goed hebben.

  5. I love your style! Echt wat een super leuke outfit! Ook mooie foto's 😉
    xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu