Inspiratie: Festival outfits!

Inspiratie: Festival outfits!

Het festival seizoen is begonnen. Dat betekent, muziek, zon en leuke outfits natuurlijk! Zoals jullie misschien wel weten ga ik over iets minder dan 3 weekjes ga ik naar pinkpop. Ik wou graag een leuke outfit shoppen daarvoor. Maar ik ging me kast opruimen en kwam een leuke outfit tegen die ik dan aan kan doen. Ik ga voor een spijker shortje, allstars, kanten shirt en een bandana. Lekker makkelijk maar toch leuk. Het leek mij als nog leuk om een outfit inspiratie artikel te plaatsen. Omdat met festivals je de leukste zomerse outfits kan aandoen!

Ik ben wel benieuwd, welke festivals hebben jullie op de planning staan? Of houden jullie er niet van? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een mooie plaatjes! Ik vind festivalkleding echt heel gaaf, maar zelf ga ik er niet heen, want daar ben ik nog een beetje te jong voor, haha. Ik zag jouw outfit al voorbijkomen, ook zo leuk!

    1. aw dankjewel, bedankt voor je leuke reactie! Ja festival kleding is zoooo leuk! (:

    1. ja is zo leuk om allemaal dat soort artikelen voorbij te zien komen. 🙂

  2. Leuke outfits, heb er echt weer super veel zin in!

  3. Wat een leuke inspiratie! Ik vind die festival stijl echt ontzettend vrolijk! Leuk dus! Wat superpuper gaaf dat je naar Pinkpop gaat! 😉 Stones? Of alle dagen?

Geef een antwoord

Sluit Menu