You made my day.

You made my day.

Weeeer een outfit! yay! Ik vind het zo leuk om outfit foto’s te maken, maar helaas heeft niet iedereen altijd tijd om de foto’s te maken. Dan is me statief me beste vriend, en kan ik toch nog de foto’s maken. Dat is wel heel chill. Dit is een outfit die ik afgelopen weekend droeg. Ik vind het shirtje zo leuk! 

Shirt – Primark
Rokje – Abercrombie & Fitch

Wat vinden jullie van deze outfit? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 19 reacties

 1. O wat een lieve outfit! Geweldig rokje heb je aan!

 2. Wat een schattige outfit 🙂 Het shirt is super mooi! Het rokje trouwens ook. De hele combinatie haha!

 3. Hele leuke outfit staat je goed ook leuk gecombineerd!

  Liefs, Jet

 4. Wat een mooie outfit! En dat behang is ook super gaaf haha!

  x

 5. Onwijs leuke outfit! Mooi gecombineerd! 🙂
  Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu