Recept: Banaan – Sinaasappel smoothie.

Recept: Banaan – Sinaasappel smoothie.

Het is lente! Eindelijk. En nu is het ook weer om smoothies te maken, me moeder haalt weer lekkere zomerse fruit. En daar kan je heerlijke smoothies mee maken. Ik trek in een smoothie dus ik maakte de sinaasappel – banaan smoothie. En jum! Wat was die heerlijk. Ik stopte er dus een sinaasappel en een banaan in, en een beetje yoghurt. Daarna ging ik het mixen in de blender, en hoppa, het was klaar! Zo snel en zo lekker. 🙂

Maken jullie vaak smoothies? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ik houd zoveel van smoothies! 🙂 vooral met banaan 😉
    Xxx Sarah

  2. Ik ben dol op smoothies! Deze ziet er erg lekker uit 🙂

  3. Lijkt me heel erg lekker. Ik ontbijt iedere dag met een smoothie!
    Liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu