Koningsdag!

Koningsdag!

Oh ik moet er best wel aan wennen om koningsdag elke keer te zeggen haha. Maar het is vandaag de eerste koningsdag! Ik ben gister avond/ vannacht naar oranjenacht geweest in Gouda. Daar traden nielson, en gers pardoel op. Dus dat was wel heel leuk! Vandaag ga ik met Manon de stad in, bij een optreden kijken, terrasje pakken en ook eventjes langs een markt. Dat vind ik er altijd toch wel bij horen. 🙂

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

Liefs
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Fijne koningsdag, ik moet ook nog wennen aan de naam zeg. Ik ga zo oranje tompoezen eten.

  2. Fijne koningsdag. Ik ben al heerlijk gaan ontbijten op het terras en nu heerlijk op de bank. Geniet nog van je heerlijke dag! XX

  3. Echt spijtig dat dit niet in België wordt gevierd!

  4. Leuk artikeltje! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu