Ikea shoplog! ♡

Ikea shoplog! ♡

Ik had gister niks gepland voor die dag, en ik had onwijs zin om weer eens te winkelen bij de ikea. Dus ging ik met me moeder naar de ikea in utrecht, super gezellig! Ik vind het altijd zo leuk om naar de ikea te gaan, ik was zo blij als een klein kind haha. Ik heb wat leuke dingetjes voor me kamer gekocht, en zag zoveel leuks. Ik heb onder andere gordijnen, een zacht dekentje, dienblaadje, geurkaars, bestekbak, opbergdoos, en een lampenkapje gekocht. Goed geslaagd dus! Kijk je mee naar de foto’s?

Lampen kapje – 7 euro. 

 Dienblaadje – 1,50
Geurkaars – 1 euro 

Opbergmandje – 4,50 

Bestekla – 1,75

Gordijnen – 10 euro. 
Kleedje – 10 euro. 
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 🙂 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Wat een leuke aankopen! Nu wil ik ook snel richting de Ikea, ik heb nog een aantal spulletjes nodig haha

  2. Leuke aankoopjes! Het opbergmandje lijkt mij heel fijn en mmm heerlijk een geurkaarsje <3
    x

  3. Leuke shoplog ik moet zeker in de vakantie ook naar de Ikea ik wil zo graag nog een paar dozen! Leuk die geurkaarsen en dat kleedje!

    Liefs, Jet

  4. aah ik hou ook zo erg van de Ikea , die gordijnen heb ik ook in mn kamer, ziet er zo leuk uit 🙂

  5. Leuke aankoopjes! Ik houd ook heel erg van de Ikea! Dat kleedje wil ik al een paar jaar erg graag, maar ik koop 'm steeds maar niet. Zonde eigenlijk haha! Dat lampenkapje is trouwens erg schattig! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu